Festivals

De Victory on tour society reist door heel europa om haar publiek te vermaken.
Het bezoeken en opluisteren van evenementen is een van de hoofddoelen en belangrijkste taak van de Victory on Tour society. Wij willen ervoor zorgen dat mechanische muziekinstrumenten van buitengewone kwaliteit, beschikbaar en bereikbaar zijn, voor alle mogelijke evenementen met de bijbehorende bezoekers.

De Victory on Tour society kan passende orgels aanbieden voor elke gelegenheid, en in elk formaat. De enige voorwaarde is dat de betreffende organisatoren groot belang hechten aan kwaliteitsinstrumenten en idem kwaliteitsmuziek. Voor ons is het belangrijk dat we mensen op passende gelegenheden kunnen vermaken. Het liefst voor een langere periode. Hiertoe hebben we een uitgekiende wijze van presentatie ontwikkeld, die voor een optimaal reslutaat zorgt. Ook op momenten dat de weergoden niet volledig willen meewerken, kunnen wij onze instrumenten volledig en zonder concessies presenteren.

Daarnaast hebben we voor evenementen buiten Nederland verschillende soorten van “sideshows” ontwikkeld. In Engeland verzorgt de Victory on Tour crew, speciale concerten waarbij meerdere orgels en beeldmateriaal exact synchroon gepresenteerd worden. Het maximum is drie orgels en twee mega beamerschermen. In Frankrijk worden speciaal gearrangeerde vuurwerkshows direkt aangestuurd door de orgels. Hiervoor wordt met gespecialiseerde bedrijven ter plaatse nauw samengewerkt. De vuurwerkshow wordt vele maanden vooraf al samengesteld. Ter plaatse worden de instrumenten onder leiding van onze crew uitversterkt. Een deel van de PA wordt door RBA verhuur meegeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide