Victory concertorgan standard vol.9




Titel: Artiest:
1. Everybody wants to rule the world Tears for fears
2. Long cool woman in a black dress The Hollies
3. She wolf Shakira
4. Calling all workers E. Coates
5. Largo et factotum G. Rossini
6. Africa Toto
7. Chitty chitty bang bang selection
8. Cry me out Pixie Lot
9. She E. Costello
10. Entrance of the Peers A. Sullivan
11. Somewhere B. Streisand
12. The charleston Mack/Johnson
13. That man C. Emerald
14. Les Misérables selection C.M. Schönberg
15. Waltz from sleeping beauty P.I. Tchaikovsky
16. Reet petite J. Wilson
17. Soul sister Train
18. Dirty dancing selection Medley/Ronettes/Carmen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victory concertorgan standard vol.9” te beoordelen