Victory concertorgan standard vol.4




Titel: Artiest:
1. Radar love Golden Earring
2. All I have to do is dream Everly brothers
3. Runaway Del Shannon
4. In a Persian market A. Ketelby
5. Believe Cher
6. A woman in love B. Streisand
7. Let me entertain you R. Williams
8. Dam busters march E. Goates
9. Vrij zijn M. Borsato
10. William Tell ouverture G. Rossini
11. Paradise by the dashboardlight Meat Loaf
12. You can’t hurry love P. Collins
13. Diamonds are forever J. Barry
14. Danse Macabre C. Saint-Saëns
15. I don’t wanna lose you Tina Turner
16. Stomping at the Savoy Benny Goodman
17. The power of love C. Dion
18. Sixties medley several artists
19. Cavalleria rusticana P. Mascagini



Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victory concertorgan standard vol.4” te beoordelen